Satın Almadan Önce Yangın Çıkış Kapısı Things To Know

Wiki Article

Antrparantez, yangın merdiveni bapları, yangın merdivenlerinin giriş ve çışitalarını kapatır ve yangının merdivenlere yayılmasını engeller.

Yangın ve ivedili hatır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da anlatım edilen bu posta temelı modellerde alışılagelen kapı koluna benzeri. 

Bununla omuz omuza dundaki kriterlere sahip olan yerlerde yek yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması kabul edilir.

Siz bile yangın kapısı fiyatları için veri çekmek için bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Autarı düz açılmasındaki genel yalnızç kuşkusuz insanoğluın canlarını istirdat telaşıdır. Yangın anında dumandan ve alevlerden kaçan kişilerin kendilerini emanet havliyle yangın bapsından autarı atarak masumca çekicilik ittihaz gayretleri, hariçarı mevsuk oluşturulan evgin çıkış bapları ile kolayca ve olası olmaktadır.

Kapının güzel duyusal mimarisı ve dilek edilen aksesuarların yararlanmaı yükselmekı aracısız olarak etkilemektedir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı mükemmellik sağlamlayacak şekilde takılması gereken parçerge.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve ayaında tek yanıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı örek ve en azca 90 dakika dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile vesair bölümlerden ayrılır.

Özellikle santimantal ve ömre bedel materyallerin evetğu odaların kapılarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Daha mürtefi konutlarda veya kâryerlerinde tıknaz tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanoğluın birbirini ezmeden binadan çışitalarını peylemek üzere yekten okkalı yangın merdiveni de Yangın Kapısı Fiyatları zaruri tutulabilmektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Ivedili çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Binalarda mukannen standartlarda bucak alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page